78404078

Filmare video la nunti, cumatrii, botezuri, zile de nastere


Bine v-am gasit!
Va aducem la cunostinta ca studioul BVS studio presteaza servicii de filmare video si foto la nunti, cumatrii, borezuri, zile de nastere etc nu numai in Chisinau ci si in toate localitatile raioanele Republicii Moldova.Operatorii nostri au o vasta experienta in domeniu(pina la 20 de ani), efectuiaza lucrari de filmare, posprelucrare(montaj+efecte) video, fotosesiuni, love story.Noi va propunem pe loc scenarii interesanta pentru filmare de la care insasi ecenimentul devine mai interesant.Exista posibiltatea de lucru concomitent a citiva operatori.Dar necatind la toate priritatile noastre noi ne straduim sa mentinem preturi accesibile.

Exemple de lucrari puteti vedea aici


Pentru a comanda filmare sau foto la nunta, cumatrie, zi de nastere, botez sau oricare alt eveniment sunati +37369084115



Один комментарий на “Filmare video la nunti, cumatrii, botezuri, zile de nastere”

  1. Lyudmila пишет:

    Pozele de la botezul Arianei sunt o minunate si sunt realizate profesonal. Toti cei care au vazut fotografiile au fost uimiti. Iar sedinta foto de acasa a fost o placere, s-a desfasurat excelent, cu pauze, fara sa stresam copilul. Multumim! Abia asteptam sedinta foto de la un anisor.

Оставить ответ